20/450-7770 H-P 10-15 óra között!  |  GYIK  |  Elérhetőség

Bejelentkezés  |  Regisztráció

  
  
  
  
 60-559 26x2,40 Trail King Protection Apex hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi kép

  • 60-559 26x2,40 Trail King Protection Apex hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi kép
  • 60-559 26x2,40 Trail King Protection Apex hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi kép
     


60-559 26x2,40 Trail King Protection Apex hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi

SKU: 605200

Ár: 7 550 Ft

Raktáron

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmazza, A szállítási költséget nem tartalmazza

60-559 26x2,40 Trail King Protection Apex hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi. Kiváló teljesítmény jellemzi enduro és allmountain kerékpárokon egyaránt. A rengeteg apró bütyök által remek a tapadása. Fekete, hajtogatható kivitelű Black Chili anyagösszetétellel és ProTection Apex defektvélemmel gyártott kerékpár köpeny.

Black Chili anyagösszetétel: Egyedülálló, Németországban előállított futófelületi-keverék, amelynek segítségével alacsonyabb gördülő-ellenállás és megnövekedett tapadás jellemzi a gumiabroncsot. Rendkívül puha, könnyen kezelhető, és megnövekedett élettartamú abroncsot eredményez az új összetétel.

Tubeless Ready abroncs, ezáltal könnyebb felépítésű, oldalfalai kevésbé engedik át a levegőt és speciális tömítöanyaggal használható. Például a Continental RevoSealanttel.

ProTection technológia: Kifejezetten az MTB versenysportra kifejlesztett technológia. Defekt elleni védőréteg, mely teljesen körülveszi a vázszerkezetet, és általa masszívabb és ellenállóbbá válik a gumiabroncs. Maximális hatás érdekében a ProTection technológiát ötvözték a Black Chili összetétellel. Így sokoldalúan felhasználható, könnyű súlyú, vonzó megjelenésű gumiabroncsot kaptunk. Ezek a gumiabroncsok belső nélkül is használhatók, speciális tömítőanyaggal (például: Conti RevoSealant).

Apex oldalfalvédelem: Freeride és downhill használatnál a kerékpárkülsők oldalfalát, különösen nagy terhelés éri. Egy extra kaucsuk réteg van a szövetek közé építve, hogy gondoskodjon a stabilitásról. A gumi magjába helyezett Apex-el kimerevítik a gumi oldalfalát. Ezáltal még köves, kemény terepen sem üti fel a felnit, és kanyarokban jobb lesz a tartása, keresztirányú terhelésnél tartja az irányt. Ez az extra oldalfalvédelem véd a vágásokkal és a defekttel szemben. Downhill, Enduro és Freeride használatnál alacsony nyomáson is megtartja kiváló tapadását.

Legnagyobb nyomás: 400 kPa. Peremátmérő: 26 inch. Tömege: 0,96 kg.

AKCIÓS TERMÉK! AMÍG A KÉSZLET TART!

20/450-7770 H-P 10-15 óra között! - Telefonos megrendelés
Hétfő-Péntek 10-15 óra között

 


Termék részletek


Kategória: MTB-Cross kerékpárgumik

Márka: Continental

Peremátmérő inch(mm): 26(559)

Szélesség (mm-ben): 60

Defektvédelem: ProTection Apex

Szín: fekete

Kialakítása: hajtogatható

Technológia: Black Chili Compound

Típus: Tubeless Ready

Termék kód - SKU: 605200