20/540-4184 8-16 óra között!!!!  |  GYIK  |  Elérhetőség

Bejelentkezés  |  Regisztráció

  
  
 50-559 26-2,00 Travel Contact DuraSkin reflektoros Continental Trekking kerékpárgumi kép

  • 50-559 26-2,00 Travel Contact DuraSkin reflektoros Continental Trekking kerékpárgumi kép
  • 50-559 26-2,00 Travel Contact DuraSkin reflektoros Continental Trekking kerékpárgumi kép
     
Pin It


50-559 26-2,00 Travel Contact DuraSkin reflektoros Continental Trekking kerékpárgumi

SKU: 601810

Ár: 4 540 Ft

Raktáron

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmazza, szállitási költsgeket nem tartalmazza.

50-559 26-2,00 Travel Contact DuraSkin reflektoros Continental Trekking kerékpárgumi. Méltán nevezhetnénk világjáró gumiabroncsnak, mivel kimondottan hosszú túrákhoz lett kialakítva. Rendkívül ellenálló, erős és nagy teherbírású vázszerkezettel rendelkezik, és a speciális DuraSkin oldalfalvédelem, illetve a Safety System Breaker gondoskodik az abroncs védelméről. Tökéletes társ utazáshoz, túrákhoz. A reflektoros sáv segítségével biztonságosabbá tehető a kerékpározás. Szürkületben, sötétben, ködben és esőben is tökéletes fényvisszaverést garantál az abroncs oldalán végigfutó fényvisszaverő sáv.

DuraSkin technológia: DuraSkin oldalfalvédelemmel ellátott abroncsoknak a legnehezebb körülmények között is helyt kell állniuk, hiszen durva terepen (cross, gravel), futár kerékpároknál, utazó kerékpároknál (akár kontinenseket átszelnek velük anélkül, hogy elhasználódnának), verseny kerékpároknál pedig kemény előírásoknak kell megfelelniük (Paris-Roubaix). A remek minőségű poliamid szövet megbízhatóan védi az kerékpárgumi oldalfalát. Könnyen felismerhetőek a DuraSkin abroncsok jellegzetes barna oldalukról.

A Safety System technológia, egy erős és feszes nylon rétegből áll. Ráadásul ez meg van erősítve egy kevlár réteggel. Így létrejött egy szúrás, és vágás biztos abroncs felépítés. A Safety System defektvédelem ellenállóvá teszi az abroncsot a hegyes kövekkel, tüskékkel, és üvegszilánkokkal szemben. A Safety System könnyű és rugalmas, alkalmazkodik az abroncs gördülő mozgásához, és a gördülő ellenállást nem növeli. A futófelület alá van beépítve, védi az abroncs felületét, és hosszú élettartamot biztosít neki.

  

Maximum 25 km/h végsebességű elektromos kerékpárokhoz.

AKCIÓS TERMÉK! AMÍG A KÉSZLET TART!

Legnagyobb nyomás: 450 kPa. Köpeny peremátmérője: 26 inch. Tömege: 0,75 kg. 


Termék részletek


Kategória: Trekking kerékpárgumik

Márka: Continental

Típus: reflektoros

Defektvédelem: Safety System Breaker

Szín: fekete/duraskin

Peremátmérő inch(mm): 26(559)

Szélesség (mm-ben): 50

Kialakítása: drótperemes

Termék kód (SKU): 601810