+3620-450-7770, +3620-540-4184  |  GYIK

Bejelentkezés  |  Regisztráció

  
  

SAVA, RUBENA INFO

Mitas-Sava gumiabroncsokra vonatkozóan:

2012 októberében a ČGS HOLDING a.s., a Mitas anyavállalata, a Savatech tulajdonosává vált. A Mitas és Savatech a ČGS Holding a.s. égisze alatt folytatja évtizedes és kivételesen gazdag hagyományát a gumiabroncs gyártásban, mely az 1932 és 1920-as évekre vezethető vissza. Mivel a Mitas csak egy bizonyos ideig tarthatja meg a Savatech gyártmányú köpenyeken látható „Sava” márkanevet, a Sava védjegyet fokozatosan a Mitas név fogja leváltani.
Az eltervezett, jövőbeni változások eredménye a kétkerekű gumiabroncsok legszélesebb palettája lesz egy márkanév alatt.

A CGS Holding közleménye:

A CGS cégcsoport (Rubena anyavállalatának) tulajdonosi és vezetőségi döntése értelmében a Rubena termékek fokozatosan a MITAS márkanevet veszik át, így a CGS cégcsoporton belüli legnagyobb gumigyártó vállalat, a MITAS a.s. márkajelzését fogják viselni.
Egyúttal büszkén jelentjük be, hogy a dél-afrikai ABSA CAPE EPIC versenysorozat hivatalos kerékpárgumi szállítója a MITAS. Ez a hatalmas népszerűségnek örvendő esemény lehetőséget biztosít számunkra, hogy egyúttal világszerte hatékonyan tudjuk kommunikálni a márkanév váltást. A MITAS jól ismert márka a gumiiparban, jelentős befolyással bír világszerte. Elegendő többek között csupán a híres Paris-Dakar versenyt megemlíteni.
Bízunk benne, hogy MITAS márkanév alatt továbbra is megőrizhetjük és erősíthetjük szerepünket a legfontosabb és legnagyobb kerékpárgumi márkák között. A megszokott minőségre, széles termék-kínálatra, ár-érték arányra és kizárólagosan európai gyártásra természetesen továbbra is számíthat minden vásárlónk és partnerünk.

Webáruházunkban történő megrendelése során előfordulhat, hogy a még SAVA és RUBENA márkanévvel feltűntetett termékek szállítása már MITAS felirattal történik. A termékekben lényeges változás nem történik, a márkanevet leszámítva.

Köszönjük megértését!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sava fehér oldalú abroncsok:

A vizes alapú kék védőréteg segít abban, hogy a fehér oldalfal megőrizze szerelés alatt is fehérségét. Raktározás és szállítás során nem piszkolódik a fehér rész. Szerelés után a kék védőréteg könnyen eltávolítható vízzel és kefével.

 

  
  

  

Gumimárkák

  

  

Cimkék

  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?